occupation prospects

高師學生實踐學習社區建設初探

1??????????????

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????[1]?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????;????????????????????;???????????????????????

ii??????????????????

????????????????????????????????????????????????

(1)???????????????????

?????????????????????????????????[2]??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

(?)?????????????????????????????????????

??????????(??)??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

invision ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????????????????

(?)????

???????????????????????????????????????????????

1.????

?????????????????????????????????????[3]???????????????????????????????????????????·????????????????????????????????????????????????[4]???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2.????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Fan Sheng???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????Fansheng????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

3.????

??? – ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

(?)????

?????????????????????????????????????????????? [5]???????????????? – ???????????????????????????

1.???????

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

2.???????

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????

?????

?????????

??????????????????

??????????????????

??????????????????

???????????????????

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

occupation prospects